Waar koop je waterkefir korrels?

Waar koop je waterkefir korrels?

Waar koop je waterkefir korrels? Even rondvragen op het internet in de verschillende (Facebook) groepen en je vindt vaak wel iemand die waterkefir korrels in de aanbieding heeft.

Waterkefir kristallen vermeerderen zich namelijk ontzettend goed en snel. Een overschot is daarmee zomaar ontstaan. En delen is dan geen probleem.

Hoewel dit natuurlijk erg leuk is ,en vaak krijg je de korrels dan gratis of betaal je alleen de verzendkosten, kan het ook behoorlijk mis gaan. Tenzij de korrels van iemand komen die je goed kent, weet je natuurlijk nooit wat de kwaliteit van de waterkefir korrels is.  Je weet niet of ze altijd hygiënisch behandelt zijn of dat ze met foute bacteriën en/of schimmels besmet zijn.  Dat laatste is niet altijd meteen zichtbaar.  En het is niet altijd duidelijk hoe lang de korrels achterin iemands koelkast hebben gestaan voordat ze bij jou aankomen.

Onlin waterkefir korrels kopen:

Online kun je ook heel goed waterkefir korrels kopen. De kwaliteit hiervan is gegarandeerd, je hebt een klantenservice achter de hand mocht het toch niet goed gaan en je hebt de korrels sneller in huis. De gedroogde waterkefir korrels van Kefirko zijn zelfs biologisch, van prima kwaliteit en als je er goed voor zorgt gaan ze oneindig mee. Als je dus geen gedoe wilt, raad ik je deze van harte aan.

Het voordeel van dit soort waterkefir korrels is dat je direct kunt beginnen met opstarten. Ze bevatten namelijk alles wat je nodig hebt incl. Nederlandstalige instructie, om de waterkefir te rehydrateren. Alleen 600 ml. water en 30 gram suiker toevoegen en na 48 uur zijn je biologische waterkefir kristallen klaar voor gebruik.

Let op: er zijn ook zakjes met gedroogd waterkefir poeder in de handel. De waterkefir die je van deze zakjes krijgt kan je maar 3 x gebruiken en er zijn ook geen korrels die zich vermeerderen. Dus als je deze zakjes koopt moet je elke keer opnieuw bestellen om waterkefir te kunnen maken. Leuk voor degene die ze verkoopt maar niet voor jou en het milieu. Beter meteen in goede korrels/kristallen investeren die bij goede verzorging oneindig lang mee kunnen gaan.

Je kunt de Kefirko bioligische waterkefir kristallen in de Lekker Fermenteren shop bestellen.

 
Reactie plaatsen